Колку долго жените можат да чуваат тајни

Ако вашиот одговор е дека жените долго чуваат тајни, се лажете себе си бидејќи просечна жена умее да чува тајна околу 32 минути. Овој податок е благодарение на тестирање кое било спроведено на околу 3.000 жени од страна на една козметичка компанија. Резултатите покажале дека 85 отсто од жените нема да ја зачуваат тајната колку и да е важна и чувствителна.

Луѓето најчесто ги кажуваат тајните на другите – најдобриот пријател, партнерот или некој од најблиското семејство.40% од жените сметаат дека тоа е сосема во ред, а дури 13% уживаат во озборувања

Половина од жените  кажале дека  чувствуваат огромно олеснување кога тајната е споделена со друго лице.

Слични Вести
Menu