„Дали сум му здодевна во кревет“ и уште 5 работи што ги мачат жените за време на секс

Жените често размислуваат за детали од сексот кои мажите воопшто не ги ни забележуваат.

dali-sum-mu-zdodevna-vo-krevet-i-ushte-5-raboti-shto-gi-machat-zhenite-za-vreme-na-seks-01.jpg

Некои жени не можат да се опуштат за време на сексот и се загрижени за најразлични работи.

Што ги мачи жените најчесто при овој интимен чин, а навистина нема потреба од тоа…

„Како изгледам од овој агол?“

„Многу се потам за време на сексот, дали тоа му е непривлечно?“

„Дали ми е потребно премногу време за да стигнам до оргазам?“

dali-sum-mu-zdodevna-vo-krevet-i-ushte-5-raboti-shto-gi-machat-zhenite-za-vreme-na-seks-02.jpg

„Дали забележува дека ми се подраснати влакната?“

„Дишам ли прегласно за време на чинот?“

„Дали сум му здодевна во кревет на партнерот?“

фото: depositphotos.com

Слични Вести
Menu