Накит оставен на лавабото и уште 8 работи кои го уништуваат изгледот на вашиот тоалет

Oд средства за чистење оставени на видик до празни шишенца од шампони и купки, што го уништува изгледот на вашиот тоалет?

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-01.jpg

Во многу домови се случува во тоалетот да се натрупаат работи кои се собирале во текот на годините.

Пренатрупаниот тоалет не изгледа добро, а знаеме дека огромна е веројатноста дека вашите гости ќе го посетат во текот на престојот кај вас.

Работи кои го уништуваат изгледот на вашиот тоалет и од кои треба да се ослободите:

Пакувања на стапчиња за уши оставени на видик

Не се привлечни за око и треба да се складирани во некое плакарче.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-02.jpg

Преголем и пренападен килим

Прави вашиот тоалет да изгледа мало и натрупано.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-03.jpg

Стари и излитени пешкири

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-04.jpg

Натрупани полици кои даваат хаотичен изглед

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-05.jpg

Сад за цврст сапун кој е најчесто нечист

Заменете го со сад за течен сапун, кој ќе си го дополнувате.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-06.jpg

Средства за чистење

Крпите и средствата за чистење дефинитивно не треба да се на видик.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-07.jpg

Накит оставен на лавабото

Изгледа несредено, плус може да се оштети од влагата.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-08.jpg

Празни шишиња

Сѐ што е испразнето треба веднаш да се фрли.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-09.jpg

Стара козметика

Шминките што не ги користите треба да ги фрлите затоа што и онака ќе им помине рокот.

9-raboti-koi-go-unishtuvaat-izgledot-na-vashiot-toalet-10.jpg
Слични Вести
Menu