Спие со 4 жени, го бањаат: Нов скандал од Нигериецот кој водеше жени на поводник

Тој вели дека го живее животот од своите соништа и не му е грижа што мисли светот за тоа.

spie-so-4-zheni-go-banjaat-nov-skandal-od-nigeriecot-koj-vodeshe-zheni-na-povodnik-kako-kuchinja-01.jpg

Контроверзниот инфлуенсер од Нигерија познат како „Pretty Mike“ постојано прави скандали со својот начин на живот.

Тој неодамна предизвика скандал откако се појави на свадба во придружба на 6 бремени жени за кои тврди дека носат негови деца, а во 2017 година дури беше уапсен затоа што врзал жени на синџири и така ги водел на свадба „како кучиња“.

spie-so-4-zheni-go-banjaat-nov-skandal-od-nigeriecot-koj-vodeshe-zheni-na-povodnik-kako-kuchinja-02.jpg

Сега, повторно објави скандалозно видео. Овојпат спие во кревет со 4 жени, а потоа тие го бањаат.

spie-so-4-zheni-go-banjaat-nov-skandal-od-nigeriecot-koj-vodeshe-zheni-na-povodnik-kako-kuchinja-05.jpg

Слични Вести
Menu