Ја ставиле куќата на продажба, но никој не сакал да ја купи поради една причина

Брачен пар решил да ја продаде својата куќа, но сите потенцијални купци, не се задржувале во куќата подолго од две минути, Кој и да дошол ,веднаш си заминувал откако ќе ја видел внатрешноста на куќата. И тоа не заради некакви наводни духови или други страшни и нереални приказни, туку заради бојата во која била уредена куќата. Имено, целата куќа била во виолетова боја, и покрај тоа што мебелот бил релативно нов и убав, посетителите ведннаш добивале чувство на гушење, клаустрофобија и нагон веднаш да излезат. На сопствениците очигледно тоа не им пречело, или биле навикнати, кој знае, но потоа сфатиле дека сите потенцијални купувачи реагираат слично и биле убедени дека претеруваат. Некој сигурно претерувал, но за тоа одлучете сами.

Слични Вести
Menu