Ситуации што им се познати на сите кои чуваат милениче, низ илустрации

Речиси секој кој чува куче или маче го гледа миленичето како уште еден член од семејството. Веројатно поради тоа, многу луѓе се однесуваат кон милениците како кон други луѓе – им зборуваат, ја делат храната со нив, па дури и чувствуваат љубомора ако миленичето покаже наклонетост кон некој друг.

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-01.jpg

Ако и вие чувате милениче, тогаш сигурно ќе се пронајдете во барем една од следниве илустрации:

Им го покажуваат одразот во огледало

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-02.jpg

Им зборуваат, дури и кога миленичето не е импресионирано од тоа

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-03.jpg

Чувствуваат вина кога миленичето им гледа во храната, а не сакаат да им дадат

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-04.jpg

Но многу почесто, со задоволство ја делат храната со нив

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-05.jpg

Се смеат кога миленичето си игра со садот за вода, без разлика што прави неред

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-06.jpg

Имаат безброј слатки прекари за нив

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-07.jpg

Се убедуваат дека гребењето е искажување љубов

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-08.jpg

Љубоморни се кога миленичето сака да се гали кај некој друг

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-09.jpg

Гордо го покажуваат на видео повиците

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-10.jpg

Го фотографираат секогаш кога прави нешто смешно или слатко

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-11.jpg

Иако се случува често, секогаш се изненадени кога миленичето ќе украде храна

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-12.jpg

Им дозволуваат буквално да им се качат на глава

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-13.jpg

Спијат заедно, иако знаат дека цела вечер миленичето ќе си игра со нив

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-14.jpg

Постојано се чудат како им е удобно за спиење на најчудните места, во најчудните положби

situacii-shto-im-se-poznati-na-site-koi-chuvaat-mileniche-niz-ilustracii-15.jpg

Слични Вести
Menu