Вирален хит: TikTok трик како најбрзо да ги ставите сијаличките на елката

Дали и вие секоја година се мачите поставувајќи ги сијаличките на елката на традиционален начин?

viralen-hit-tiktok-trik-kako-najbrzo-da-gi-stavite-sijalichkite-na-elkata-01.jpg

Поставувањето на сијаличките на елката најчесто е тешка мисија, па потребно е дури и некој да ви помогне притоа.

Но, сега една корисничка на TikTok открива трик како тоа да го правите побрзо и полесно.

Лиз Браун советува сијаличките наместо хоризонтално, да ги поставувате вертикално. Посочува дека тоа можете да го сторите сами, само потребно ви е едно столче за да се качите, доколу имате голема елка.

Ако веќе ја накитивте елката, тогаш ова видео ќе ви помогне за догодина:

Слични Вести
Menu