Ретка и прекрасна глетка: Во Кина се роди четворка бели лавчиња

Малите, слатки и бели братчиња се вистински мелем за очи. Нивните фотографии станаа хит низ светот.

retka-i-prekrasna-gletka-vo-kina-se-rodi-chetvorka-beli-lavchinja-01.jpg

Во Кина се роди четворка бели лавчиња, нешто што се случува навистина ретко.

Четирите машки лавчиња, кои се родиле во „Nantong Forest Safari Park“ пред еден месец, наскоро ќе почнат да се запознаваат и со други луѓе, освен со своите негуватели.

Тие изгледаат преслатко.

Запознајте ги 4-те бели лавчиња од Кина, чии фотографии го обиколија светот:

retka-i-prekrasna-gletka-vo-kina-se-rodi-chetvorka-beli-lavchinja-06.jpg
retka-i-prekrasna-gletka-vo-kina-se-rodi-chetvorka-beli-lavchinja-05.jpg
retka-i-prekrasna-gletka-vo-kina-se-rodi-chetvorka-beli-lavchinja-04.jpg
retka-i-prekrasna-gletka-vo-kina-se-rodi-chetvorka-beli-lavchinja-03.jpg
retka-i-prekrasna-gletka-vo-kina-se-rodi-chetvorka-beli-lavchinja-02.jpg
Слични Вести
Menu