Дедо Мразовците кријат 7 предмети – за колку време ќе ги најдете?

Илустраторот Dudolf, кој обожава да ги предизвикува луѓето тематски, овојпат сокри 7 предмети помеѓу еден куп Дедо Мразовци.

dedo-mrazovcite-krijat-7-predmeti-za-kolku-vreme-ke-gi-najdete-01.jpg

Целта е да ги раздвижите очите, малку да ги подобрите фокусот и концектрацијата и да не се опуштате прерано и да запаѓате во зимски сон.

Ваша задача е да најдете: Баба Мразица, намуртен Дедо Мраз, Снешко, ѕвонче, поларно мече, џуџе и јаболко.

dedo-mrazovcite-krijat-7-predmeti-za-kolku-vreme-ke-gi-najdete-02.jpg

dedo-mrazovcite-krijat-7-predmeti-za-kolku-vreme-ke-gi-najdete-03.jpg
Слични Вести
Menu