Фото споредби на вљубени парови на почетокот од врската и сега

Вљубените парови растат заедно, се менуваат, создаваат семејства… Убавината на љубовта и заедништвото, низ фотографии некогаш и сега.

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-01.jpg

Во филмовите гледаме романтични приказни, но и во реалноста постојат такви.

Многу луѓе се сакаат како и првиот ден и се со години заедно. На Reddit парови споделуваат како изгледале на почетокот од врската, а како денес.

Фото споредби на луѓе на почетокот од врската и сега:

1975 vs. 2020

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-02.jpg

„Таа е мојата мотивација!“ – 2000 vs. 2020

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-03.jpg

„Најдобри пријатели во 2006, исто така најдобри пријатели, но во брак во 2020.“

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-04.jpg

„Како започнавме во 2004 и до каде стигнавме во 2020.“

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-05.jpg

2008 vs. 2020

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-07.jpg

„Започнавме авантура пред 22 години и сѐ уште се забавуваме.“

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-08.jpg

2002 vs. 2020

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-09.jpg

„По 9 години заедно и многу спомени.“

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-10.jpg

2012 vs. 2020

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-11.jpg

2013 vs. 2020

foto-sporedbi-na-vljubeni-parovi-na-pochetokot-od-vrskata-i-sega-12.jpg
Слични Вести
Menu