Мажите лажат почесто од жените

Да,токму така. Иако на прв поглед изгледа дека мажите се поискрени од жените, едно истражување на еден од најпопуларните светски медиуми BBC, покажало дека мажите почесто лажат од жените.

 Колку пати досега сте се нашле во ситуација да треба да излажете? Да излажете дури и за банална работа, со цел да ги ублажите последиците.

Кога сме кај жените и нивните лаги, ова се најчетите лаги кои ќе ги слушнете од нив.

 • Се е во ред, добро сум.
 • Не знам каде е тоа, не сум го поместувала!
 • Не беше многу скапо.
 • Не пиев!
 • Ме боли глава.
 • Не, не го фрлив тоа!
 • Секогаш сум го сакала тоа!

Додека кај мажите најчести лаги кои ги употребуваат се токму овие

 • Не сум пијан, не испив многу.
 • Се е во ред, добро сум.
 • Еве тргам!
 • Заглавив во гужвата!
 • Извини, не видов дека си ме барала.
 • Си ослабнала!
Слични Вести
Menu