Вирално видео: Скијачка стана мета на критики откако го фрли 1-годишниот син во длабок снег

Забавата со нејзиниот син ја направи мета на онлајн критки. Дали потегот ја загрозува безбедноста на нејзиното детенце?

viralno-video-skijachka-stana-meta-na-kritiki-otkako-go-frli-1-godishniot-sin-vo-dlabok-sneg-01.jpg

Јулиа Манкузо (36) од Калифорнија е поранешен олимписки ски шампион и мајка на 1-годишен син, која поради еден потег деновиве е мета на онлајн критики.

viralno-video-skijachka-stana-meta-na-kritiki-otkako-go-frli-1-godishniot-sin-vo-dlabok-sneg-02.jpg

Таа сними видео како го фрла нејзиниот син Сони во снег толку длабок што тој исчезнува од видикот.

Сони е насмеан на почетокот, потоа исчезнува и мајка му го вади за миг.

viralno-video-skijachka-stana-meta-na-kritiki-otkako-go-frli-1-godishniot-sin-vo-dlabok-sneg-03.jpg

„Кутро бебе. Понекогаш смеата е комбинирана со анксиозност. Тој е премал за да каже што навистина почувствувал“, „Тој не изгледа како да ужива, воопшто“, беа дел од осудувачките коментари.

viralno-video-skijachka-stana-meta-na-kritiki-otkako-go-frli-1-godishniot-sin-vo-dlabok-sneg-04.jpg
viralno-video-skijachka-stana-meta-na-kritiki-otkako-go-frli-1-godishniot-sin-vo-dlabok-sneg-05.jpg

Многумина оваа игра ја проценија како опасна, што мислите вие?

Потоа, таа објави видео како малиот Сони скија:

Слични Вести
Menu