Леб со банана, домашна пица – најгугланите рецепти за 2020-та година

Далгона кафе, лахмаџун, леб со кисело тесто – кои беа најпребаруваните рецепти на Google за 2020-та година?

najpopularnite-recepti-za-2020-ta-godina-01.jpg

Поголемиот дел од годинава го поминавме дома, па многумина имаа повеќе слободно време од вообичаено. Ова, пак, натера многу луѓе да започнат некое ново хоби, а изгледа најпопуларно беше готвењето.

Во текот на годинава видовме бројни совети, трикови и рецепти, а некои се покажаа како вистински хит. Ако сте испуштиле некој од најпопуларните рецепти, сега имате можност да ги пробате.

Во продолжение погледнете кои беа најпребаруваните рецепти на Google за 2020-та година:

najpopularnite-recepti-za-2020-ta-godina-02.jpg

Екмек – турски леб

Леб со кисело тесто

najpopularnite-recepti-za-2020-ta-godina-03.jpg
najpopularnite-recepti-za-2020-ta-godina-04.jpg

Леб со пиво

Леб со банана

Слични Вести
Menu