Инстаграм трендови во вашиот дом

Доколку сте во фаза на желба да го преуредите вашиот дом или дополнително да го збогатите со некои детали, веруваме дека ќе најдете инспирација и на социјалните мрежи, особено на Инстаграм, кој обезбедува визуелна содржина.

Фотографиите на Инстаграм често покажуваат само некои сегменти, но некои покажуваат и целосно уредување. Така, можете да бидете инспирирани од само еден дел од амбиентот во дневната соба, на пример, да го создадете целиот амбиент.

Ова мало „златно“ правило го следат и дизајнерите на ентериери, а одлична идеја може да се види во примери како што е фотографијата со кревет MONDO во сива боја, совршено опремена со кутијата за изложување SARDINIA POP, и клупската маса BJ-9874 во комбинација на метал совршено се вклопува. и стакло.

Можете да постигнете поелегантен впечаток со комбинирање на излози на светло, топло дрво декор со потемни тонови на wallsидовите, како што е случај со прикажаниот дел од амбиентот со изложбата SADRINIA 2K VS2. Со дополнително вдлабнато осветлување во витрината, овој амбиент, покрај темните sидови, ќе даде и топлина и виталност на просторот

Слични Вести
Menu