Најбизарниот „пар“ на светот направи свадба: Бодибилдерот Јуриј Толочко се венча со „девојката“ секс кукла

Во ноември Јуриј организираше свадбена церемонија со десетици гости, а неговата сакана, секс куклата Марго, носеше раскошна венчаница. Бизарно, зарем не?

bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-01.jpg

Бодибилдерот Јуриј Толочко од Казахстан долго време е актуелен во медиумите со својата „девојка“, секс куклата Марго.

Јуриј оди на вечери со неа, чува миленик, а во ноември дури и се венчаа. На церемонијата таа носеше бел фустан, имаа бурми и се пиеше шампањ.

Но, сега Јуриј се жали дека неговата „девојка“ трагично била скршена неколку дена пред празниците и со тоа му ги загрозила плановите за празниците што тој ги имал за нив како брачен пар, но се надева дека ќе биде поправена.

Фотки од бизарната свадба:

bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-04.jpg
bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-08.jpg
bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-07.jpg
bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-06.jpg
bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-05.jpg
bodibilderot-jurij-tolochko-prodolzhuva-so-bizarnostite-se-vencha-so-devojkata-seks-kukla-no-sega-ima-problem-03.jpg
Слични Вести
Menu