Оставете ги вашите телефони настрана-емотивна новогодишна реклама

Поради ситуацијата во која сме годинава со Корона пандемијата, новогодишната магија овој пат најмногу се чувствува на социјалните мрежи и во медиумите. Вообичаено пред божиќните и новогодишните празници големите светски компании се во трка за најубава новогодишна реклама. Покрај Кока-Кола која во овој правец е неприкосновена со децении,  годинава една од компаниите која го привлекува вниманието со новогодишната реклама е онаа на Хуавеи.  Погледајте ја, сигурно ќе ви се допадне со својата емотивност и пораката што ја испраќа:

Слични Вести
Menu