“Љубовта нема врска со годините” – Тозовац се ожени на 84 години

Познатиот пејач Предраг Живковиќ Тозовац се ожени на 84 години. Како што пренесуваат српските медиуми, пејачот се оженил на последниот ден од 2020 година со Емилија Мима со која бил во 40 годишна врска а која е две децении помлада од Предраг.

.Ние сме во најубавата фаза, зашто станавме пријатели кои не можат еден без друг. Љубовта нема врска со годините. Мира Ступица сака да каже: „Го живеам животот и во овие години“ иако живее во старечки дом. Се согласувам со неа. Мима е мојата права љубов и прав избор. Нашиот однос е поеќе од љубов. Љубовта би ја опишал како краткотрајна болест, изјавил Тозовац на новинарските прашања.

Слични Вести
Menu