Фотографија од младиот охриѓанец Ристе Спироски, избрана од NASA, објавена во бразилскиот UOL

Фотографија направена од младиот охридски фотограф Ристе Спироски беше објавена во бразилскиот UOL. – Денеска беше објавена моја фотографија во

Read more