Човечки бубрег за трансплантација успешно е пренесен со дрон – дали ова е иднината за транспортот на органи?

Во Невада е направен успешен транспорт на органи за трансплантација со помош на дрон. Компанијата за транспорт MissionGo се здружила

Read more

Купка со оцет за стапала, кокос за здив – Како природно да се ослободите од непријатните мириси на телото?

Иако телесните миризби се сосем нормални, никој не сака да мириса непријатно. Дури и ако обрнувате многу внимание на вашата

Read more