ДЕМОКРАТИ на Широк Сокак – Битола и обраќање на претседателот на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски носителот на изборна единица 5

Видео обраќање на носителот на изборна единица 5, претседател на ДЕМОКРАТИ Јорго Огненовски Обраќање на Претседателот на Демократи и Носителот

Read more

Обраќање на Претседателот на Демократи и Носителот на Кандидатската листа за пратеници во ИЕ 5 – Јорго Огненовски

Видео од обраќањето на претседателот на ДЕМОКРАТИ Обраќање на Претседателот на Демократи и Носителот на Кандидатската листа за пратеници во

Read more

ОЗАКОНЕТИ КРИМИНАЛНИ ИЗБОРИ – Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин на ТЕРА ТВ

Видео од гостувањето на претседателот на ДЕМОКРАТИ на ТЕРА ТВ ОЗАКОНЕТИ КРИМИНАЛНИ ИЗБОРИ – Претседателот на Демократи Јорго Огненовски гостин

Read more

Јорго Огненовски носителот на изборна единица 5 и претседател на ДЕМОКРАТИ присуствуваше на Радио Пела

Емисија „Одговори и одговорност“ гостин , Јорго Огненовски – претседател на политичката партија Демократи ВИДЕО Емисија „Одговори и одговорност“ Емисија

Read more

Бачев: Денес на Задушница е тежок и тажен ден: Марионетата Заев гази и врз живите и врз мртвите

Претседателот на Единстевна Македонија Јанко Бачев во изјва за јавноста по повод забраната за православниот празник Задушница рече! -„Денеска на

Read more