(ФОТО) Охриѓанец со неверојатен талент – запознајте го Марио Шапкар кој на сликите со молив им дава живост

Охриѓанец со неверојатен талент. Марио Шапкар уште од малечок, ужива во цртањето. Со тек на време неговата најголема страст –

Read more

(ФОТО)Ногачески: Зависнок сум од фудбалот, поддржувач на мојот клуб – ФК “Сатеска”, некогашен зависник од „Звезда“ и фан на „Ливерпул“

Градоначалникот на општина Дебрца Зоран Ногачески, често знае да каже „Волино е мојот живот, се’ што ми се случило, ми

Read more