Позитива на денот: Поштар, кој бил професионален фудбалер, држи часови на девојче кога минува пред нејзината куќа

Поранешен професионален фудбалер, кој сега е поштар, решил да му помогне на едно девојче да си го оствари сонот. Според

Read more