Чудни парови: Еднојајчани близначки мажени за еднојајчани близнаци, бремени во исто време (фото)

Приказната за близначките Британи и Бријани Дин Салиерс е навистина несекојдневна. Тие се еднојајчани близначки мажени за едноjajчани близнаци, а

Read more