DMC Balkans Travel & Events објавува конкурс за вработување

DMC Balkans Travel & Events објавува конкурс за вработување:

Прилика за развој на професионална кариера, и одлична почетна плата!

Одлични услови за работа во пријатна работна средина. Наградување на Вашиот допринос и можност за континуиран напредок и усовршување. Почитување и вреднување на поединците и нивните различности. Светот и патувањата на Вашата дланка!

  • Задолжително познавање на Англиски јазик, дополнителен јазик се смета за предност!
  • 2 отворени места за туристички агент.

Контакт: info@dmcbalkans.com ;
00 389 46 256 333 Бидете дел од ДМЦ Балканс – охридски туроператор лидер во својот сектор